() () () () () () ()

Beurshalte Nieuws Beursnieuws en de laatste beursupdates over aandelen, aandelenmarkten, AEX, grondstoffen, vastgoed en meer.

Aloys Mattijssen valuta trading expert aanwezig bij OptieBattle OptieAcademy

0 Comments
2145
15 jun 2016

Tijdens de OptieAcademy OptieBattle met professionele traders op zaterdag 18 juni in Bunnik zullen optieguru’s aangeven hoe zij met behulp van de ‘grieken’ geld verdienen. Aloys Mattijssen is 1 van de sprekers en heeft zo’n 30 jaar ervaring als optiehandelaar/directeur derivaten-daytraders bedrijf. Harry en Jan Robert hebben in de jaren ’90 ook met Aloys op de optievloer gehandeld.

Money2Work eurodollar

Aloys Mattijssen heeft diverse publicaties op zijn naam staan, waaronder zijn lezersrubriek in het maandblad Technische- en Kwantitatieve analyse en is bekend van diverse seminars en zijn cursus (day)trading. Hij is de stuwende kracht achter zijn eigen handelssysteem Money2workwaarmee Aloys ook zelf handelt.

Logo Money2Work
Aloys heeft meer dan 25 jaar ervaring in de handel van derivaten en aandelen en stond in zijn actieve periode als beurslid geregistreerd bij DSI als “senior trader”. Door vragen uit de markt van niet professionele beleggers en traders is het idee geboren om de opgedane kennis en ervaring ter beschikking te stellen aan derden. Er blijkt een grote behoefte te bestaan aan ondersteuning bij het traden in financiële producten omdat deze handel zeer professioneel, competitief en vele malen gecompliceerder is dan veelal wordt gedacht.

Voor de meeste niet professionele traders is het vaak onmogelijk om de achterstand in ervaring in te lopen met als gevolg dat regelmatige verliezen elkaar opvolgen. De benadering door professionele traders van de markt verschilt duidelijk met die van de meeste niet-professionele traders.

Aloys handelt tegenwoordig in enkele grote valutaparen en de DAX met zijn zelf ontwikkelde Money2Work TSSystem en is actief als Personal Coach voor beginnende en gevorderde traders. Volgens Aloys heeft de markt maar één goede richting:

Niet de “Bull-side” en ook niet de “Bear-side” maar “the Right-Side”

De sleutel tot succesvol traden/beleggen is een combinatie van emoties onder controle hebben, zodat je objectief naar de markt bent, op een gezonde manier omgaan met angst en niet hebzuchtig zijn. Dit met een getest en doordacht handelssysteem met vaste regels wanneer een trade/belegging geopend en gesloten wordt.

Ter gelegenheid van het feestelijk gebeuren van de OptieAcademy en het jubileum van Harry Klip zal Aloys een uitleg geven van zijn M2W-TSSystem voor forex en de Dax en zal hij een optiestrategie tonen die nog niet veel bekenheid heeft.

Aloys Mattijssen
“Zonder risico te nemen kun je geen winnaar worden”

(vraag dat maar aan Max Verstappen)

Gebruikers van het M2W-TSSystem ontvangen diverse documenten en publicaties van Aloys waaronder het populaire “5 PIPS A DAY KEEPS THE “DEURWAARDER” AWAY”

Wij zijn verheugd dat Aloys bereid is om met u zijn kennis te delen. Wilt u ook weten hoe professionele traders geld verdienen op de beurs? Schrijf u dan nu in. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar: http://www.optieacademy.nl/column/aloys-mattijssen-valuta-trading-expert-aanwezig-optiebattle/?ref=8

Vader-en moederdag aanbieding korting €100: 2 tickets voor €294

Deze masterclass is geheel verzorgd met lunch, koffie, thee, koekjesparade, frisdrank en gratis parkeerplaats.

Bonussen bij normaal ticket

  • 1 maand OptieActief Europa of USA
  • 500 transactietegoed als u als nieuwe klant een rekening bij Lynx opent|
  • 1 e-book naar keuze

U kunt zich aanmelden via info@optieacademy.nl

Met vriendelijke groeten,

OptieAcademy

Voor een optie-maal resultaat

Jan Robert Schutte 06-50746210 en Harry Klip 06-31903957

Website: OptieAcademy

E-mail: info@optieacademy.nl

0.0
Laatst gewijzigd op: maandag 20 juni 2016 09:03
Related Articles: Valuta's in 2016 OptieAcademy winnaar Beleggersquiz op BeleggersFair 2015 China bouwt valutareserves af naar $3,51 biljoen Centrale banken verkleinen valutareserves Valutaoorlog dreigt voor euro en yen China devalueert, een valutaoorlog dreigt Winstgevend handelen in valuta's kan ook met minder risico Valutamarkten gaan twijfelen aan de kracht van de dollar
Opties