() () () () () () ()

Ook meedoen

Doe met ons mee!

Er lopen in Nederland heel veel mensen rond met een goed onderbouwde visie op trends en ontwikkelingen in deze wereld van beleggen, financiën en economie. Hun probleem is dat ze die visie nergens kunnen etaleren behalve op kantoor en aan de keukentafel.

Bij beurshalte vinden we deze verspilling van talent jammer en daar willen we wat aan doen. De redactie van beurshalte heeft daarom besloten ambitieuze, goed onderlegde columnisten en bloggers op onze site speelruimte te geven om hun opvattingen voor een groot publiek voor het voetlicht te brengen.

Wilt u uw visie etaleren op beurshalte, dan kunt u kunt uw ambities en wensen kenbaar maken door onderstaande formulier in te vullen. De redactie belooft u met het hand op het hart snel met u contact op te nemen. Mocht het zover komen, dat u uw mening op beurshalte kunt uitdragen dan vragen wij daar geen tegenprestatie voor.

Nou, dat is niet helemaal waar. beurshalte.nl gaat er wel vanuit, dat onze toekomstige columnisten en bloggers de naam en faam van de site zullen uitdragen!

Meedoen?