() () () () () () ()

Beurshalte Nieuws Beursnieuws en de laatste beursupdates over aandelen, aandelenmarkten, AEX, grondstoffen, vastgoed en meer.

Dividend Masterclass: kansen met dividend aandelen en opties

0 Comments
1710
08 mrt 2017

OptieAcademy en Cor Wijtvliet (hoofdredacteur van Beurshalte.nl), organiseren samen op zaterdag 1 april een unieke Dividend Masterclass: kansen met dividend aandelen en opties.

Cor Wijtvliet heeft vorig jaar met OptieAcademy de goedbezochte Obligatie Crash en de succesvolle Olie Masterclass verzorgd. Cor Wijtvliet en OptieAcademy reiken tijdens de Dividend Masterclass een aantal kansrijke dividend aandelen aan in combinatie met opties en optiestrategieën.

De rente is de afgelopen jaren aanzienlijk gedaald, waarbij de 10-jaars Nederlandse rente zelfs even onder de 0% is gedoken. Met andere woorden, de obligatiekoersen zijn dermate opgelopen dat het risico op verlies met staatsobligaties groot is geworden.

De recente rentestijging van 0,1% naar 0,4% geeft dus aan dat de obligatiekoersen al zijn gedaald. Beleggers die een obligatieportefeuille hebben, lopen een groot risico als de rentestijging doorzet.

Alternatief: beleg in Dividend-aandelen
Het alternatief is om in dividend-aandelen te beleggen, waarbij het dividendrendement aanzienlijk groter is dan de rente op staatsobligaties. Uiteraard loopt men koersrisico met aandelen, maar beleggen in staatsobligaties kan, zoals zojuist geschetst, ook risicovol zijn.

Wij laten u zien hoe u het koersrisico van aandelen met opties kunt afdekken. Daarnaast tonen wij u hoe u extra rendement kunt behalen door gebruik te maken van opties. Als bonus ontvangt u van ons 1 maand de Dividend Rendement Aandelen Portefeuille, waarmee we sinds 1 januari 2017 zijn gestart en inmiddels op een resultaat staan van ruim +2%. In deze portefeuille hebben we ook onlangs aandelen Refresco opgenomen.

U leert

  • De actuele situatie te doorgronden van de aandelenmarkt
  • Met welke risico’s de aandelenmarkt te maken heeft
  • Welke dividend-aandelen kansrijk zijn
  • Hoe u met opties het beste kunt inspelen op een stijging van dividend-aandelen
  • Hoe u posities in dividend-aandelen kunt beschermen tegen een koersdaling
  • Met een beperkt risico een aantrekkelijk rendement behalen met opties


Bescherming en extra rendement Dividend Aandelen
Na deze intensieve en interactieve dag, gaat u met concrete Dividend Aandelen trades en optiestrategieën naar huis. U leert hoe u extra rendement kunt maken en het risico kunt beperken door het juist toepassen van opties.

Daarnaast wordt aandacht geschonken aan Technische Analyse voor de timing van de markt en hoe deze om te zetten in beleggingsstrategieën. Dus wanneer in- en uit de markt te stappen en welke optiestrategie toe te passen.

Locatie: Golfclub Kromme Rijn Bunnik. Van 09:00 uur tot 16:00 uur met aansluitende borrel. Maximaal aantal personen: 20 en vol = vol.

Geheel verzorgde dag voor €237 (vroegboekprijs: €197)
Deze masterclass is geheel verzorgd met lunch, koffie, thee, frisdrank en een gratis parkeerplaats. Na afloop is er gelegenheid tot het nuttigen van een drankje.

Bonussen

  • 1 maand Dividend Rendement Aandelen Portefeuille t.w.v. €30
  • 1 e-book naar keuze t.w.v. €77
  • Dividend Aandelen Rapport van Cor Wijtvliet t.w.v. €49

Totale waarde bonussen: €156

Meld u zich nu aan en profiteer van onze vroegboekkorting!

Hier aanmelden

0.0
Laatst gewijzigd op: woensdag 08 maart 2017 21:29
Related Articles: Belastingverlaging in de VS goed nieuws voor aandelenmarkten Vijf aandelen die erg kwetsbaar zijn voor een komende correctie Vijf aandelen die de tand des tijds kunnen weerstaan De vijf beste aandelen om de oliemarkt te bespelen Vijf aandelen die Wall Street volledig verkeerd beoordeeld heeft Vijf groeiaandelen die nog steeds koopwaardig zijn Meer indexfondsen dan aandelen Vijf aandelen die het de komende tien jaar gaan maken Vijf aandelen met de potentie de markt jaar in jaar uit te verslaan Vijf consumentenaandelen die uw portefeuille dit jaar kunnen stutten
Cor Wijtvliet dividend